Tällä viikolla Viikon suomalainen yritys -ohjelmassa Wello2 kuullaan, millä tavalla kotimainen keksintö voi helpottaa hengitystieoireista kärsiviä niin kotiolosuhteissa kuin koronapotilaiden hoidossa. Minkälaisesta tuotteesta on kyse? Marja Salminen jututtaa tällä viikolla tuotepäällikkö Katri Lindbegiä. Lisää tietoa osoitteesta www.wello2.com

 

Osa 1:

Monet keksinnöt ovat syntyneet todelliseen ja konkreettiseen tarpeeseen, kuten sairauksien hoitamiseen. Viikon suomalainen yritys ja sen päätuote ei tee tässä poikkeusta. Wello2 helpottaa hengitystä, mutta mistä on kyse supisuomalaisessa wello2-laiteessa? Tuotepäällikkö Katri Lindbergiä haastatelee Marja Salminen.

Osa 2: Kuulutko sinä niihin, jotka nappaavat helposti hengitystiesairauksia? Kärsitkö talvisin kuivasta huoneilmasta? Viikon suomalainen yritys Wello2 on kehittänyt tuotteen, josta ovat saaneet apua monet näihin vaivoihin. Miten? Marja Salminen jututtaa Wello2:n tuotepäällikkö Katri Lindbergiä.

Osa 3:

Viikon suomalaisen yrityksen tuote syntyi aikoinaan keksijänsä Aulis Kärkkäisen omien hengitystieoireiden helpottamiseen. Pari vuotta sitten markkinoille lanseerattu wello2-tuote on saanut paljon kiitosta hyvin erilaisilta ja ikäisiltä käyttäjiltään. Tuotepäällikkö Katri Lindbergiä haastattelee seuraavassa Marja Salminen.

Osa 4:

Wello2 on suomalainen yritys, joka tarjoaa lääkkeetöntä hoitoa erilaisista hengitysvaikeuksista kärsiville. Tuotepäällikkö Katri Lindbergin tapasi Marja Salminen.

Osa 5:

Viikon suomalainen yritys on Wello2, joka on kehittänyt hengityksen helpottamista auttavan, ”käteen sopivan” laitteen. Sillä on saatu hyviä tuloksia myös koronapotilaiden hoidossa. Tuotepäällikkö Katri Lindbergiä haastattelee Marja Salminen. Lisää tietoa aiheesta osoitteessa www.wello2.com