Lahdessa pidettäväksi suunnitellut Lähetysjuhlat siirrettiin Radio Deihin. Suomen Lähetysseura ja Lahden seurakunnat tuottivat Radio Deihin perjantaista sunnuntaihin 22.–24.5. yhteensä kahdeksan tuntia lähetysjuhlaohjelmaa.

Tältä sivulta löydät juhlapodcasteja. Luvassa on tarinoita ja haastateltavia eri puolilta maailmaa, elävää musiikkia sekä keskustelua siitä, mitä lähetystyö on tänään. Juhlitaan yhdessä myös Namibian kirkon 150-vuotista taivalta ja kuullaan ajatuksia teemasta Missä taivas on?

Tervetuloa kuuntelemaan Lähetysjuhlien podcasteja:

Paloja taivaasta [Radio Dei 22.5.2020]
Välähdyksiä Suomen Lähetysseuran työstä maailmalta, mm. Angolasta, Tansaniasta ja Lähi-idästä. Studiossa Lähetysseuran työstä kertomassa Katri Leino-Nzau, Anni Takko ja Aaro Rytkönen. Musiikissa Miikka Kallio ja Magdalena Valkeus.

 

Pitäisikö lähetystyö brändätä uudestaan? [Radio Dei 23.5.2020] Lähetystyön brändin vetovoimaa ovat pohtimassa Kirkon lähetystyön toimikunnan puheenjohtaja, piispa Jari Jolkkonen, viestintäjohtaja Laura Häkli ja markkinointiviestinnän asiantuntija Marco Mäkinen.

 

Namibia 150 vuotta [Radio Dei 23.5.2020]

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun ensimmäiset Lähetysseuran työntekijät saapuivat Ambomaalle. Välähdyksiä Namibian historiasta ja nykyisyydestä tarjoavat Sakari Löytty ja Dora Puhakka.

 

Mukana lähetyksessä!
Erilaisia tarinoita siitä, miten lähetystyöstä tuli harrastus, työ ja osa elämää. Mukana nuorisotyöntekijä Tiia Orpana, teologian ylioppilas Anne Heikkinen ja Felm Volunteer Kaarlo Kallio. Musisoimassa Tansanian-lähetystyöntekijät Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen.

 

Missä taivas on? [Radio Dei 24.5.2020]
Raamattuhetki toiminnanjohtaja Rolf Steffanssonin kanssa. Studiossa piispa Teemu Laajasalo. Musiikista vastaa Carmen Ensemble.

 

Katso alta, miten lähetysjuhlat syntyivät [Radio Dei 22.5.2020]: