Lauri ”Late” Johanssonin ja Ali Niemelän vieraana Ex-Criminals-sarjan tämän viikon jaksossa on mies, joka heräsi kuolleista, vankilinnasta presidentin linnaan matkannut Antti Sainio.

Ex-Criminals Radio Deissä joka tiistai kello 22.05 ja uusintana keskiviikkona kello 16.05. Helmikuun 18. ja 19. päivä lähetettävässä jaksossa vieraana ”paljon hyvää ja huonoa nähnyt” Antti Sainio.

KUUNTELE: Antti Sainio vieraana Ex-Criminals ohjelmassa 18.2.2020

OSA 1: Antti Sainio rukoili itsemurhayrityksensä viime hetkellä Jumalaa dynamiittivyön sytyttimen laukaistuaan. Kolmen vuorokauden kuluttua hän heräsi Helsingin kirurgisen sairaalan ruumishuoneelta.

OSA 2: Antti Sainio koki tarpeen käydä Keravan vankilan kulmasellissä. Siellä hän kohtasi nuoren rikkaiden vanhempien pojan, joka oli vankihuoneessa repimässä lakanoista itselleen hirttoköyttä. Presidentti palkitsi Sainion vankeinhoitomitalilla.

 

Ex-Criminals Radio Deissä tiistaisin kello 22.05 ja uusintana keskiviikkoisin klo 16.05 ja torstaiöisin klo 01. Ohjelmaa toimittavat Lauri Johansson ja Ali Niemelä. Jaksot ovat kuunneltavissa lähetysten jälkeen: radiodei.fi/excriminals.