Radio Dei lähettää helmikuun 5. päivästä lähtien juonnettua lähetystä arkiaamujen varhaisiin tunteihin.

Aamuvirkut-nimistä kolmituntista lähetystä käynnistellään aamuneljästä lähtien levollisella hengellisellä musiikilla, rohkaisun sanoilla Raamatusta sekä rukous- ja hartaushetkillä.

– Onnittelemme tietysti myös merkkipäiväänsä viettäviä, tarkkaamme kirkollisia juhlia sekä muistelemme mitä mielenkiintoista kunakin päiväyksenä on aikojen saatossa tapahtunut, Aamuvirkut-juontaja Marja Salminen kertoo.

Varhaisaamujen juonnettua lähetystä on luvassa viikon jokaiselle arkipäivälle ensi viikosta alkaen.

– Tarkoitus on tulla lähelle kuulijaa, luoda valoa ja toivoa alkavaan päivään, sekä muistuttaa Radio Dein ydinsanomasta eli Jumalan armosta ja rakkaudesta, Taivaallisesta Isästä jonka silmä valvoo, vaikka muu maailma nukkuisi tai olisi myllerryksessä, Salminen kuvailee.

Varhaisaamujen musiikkikattaus koostuu rauhallisesta hengellisestä musiikista, virsistä ja hengellisistä lauluista.

– Juuri niistä, mitä Dein matkassa pitkään kulkeneet usein toivovat.

”Tarkoitus on tulla lähelle kuulijaa, luoda valoa ja toivoa alkavaan päivään.”

Salminen on uudesta tehtävästään selvästi mielissään.

– Olen itse ollut jo pienestä tytöstä lähtien innokas radion kuuntelija, ja uskovana minulle on suuri kunnia saada palvella Jumalaa ja kuulijoita kristillisessä radiossa. Haluan olla lähellä kuulijaa, tuomassa lohdun sanoja murheen keskelle, iloitsemassa hyvistä asioista ja hetkistä, ja kulkemassa hetken matkaa rinnalla silloin kun muu Suomi nukkuu.

– Lämpimästi tervetuloa vaan kuulolle kaikki aamuvirkut, olemme saaneet paljon palautetta kuulijoilta, että Dei saattaa olla auki jopa läpi vuorokauden, ja jotkut ovat löytäneet evankeliuminkin kanavalla surffatessaan.

Aamuvirkut-lähetykset Radio Deissä maanantaista perjantaihin kello 4-7 helmikuun 5. päivästä alkaen. Lähetyksen tallentuvat kuunneltavaksi myös Dei Plussaan.