10.9.2009

Pastori Mikko Salmi siirtyy Radio Dein palvelukseen. Poppipappina tunnettu Salmi juontaa arkisin kello 13-17 kuultavaa Toivon päivä –ohjelmaa ensi vuoden alusta alkaen. Tällä hetkellä Salmi työskentelee pastorina oululaisessa Karjasillan seurakunnassa.

– Kuuma veri ja turhanjauhamisen armolahja vetivät radioon, virnistää Salmi uutta pestiään.
– Suomessa ei päivittäin radioaalloilla uivaa pastoria olekaan, joten odotan uutta tehtävää innolla ja kiitollisuudella. Kristillinen mediatyö on kovassa murroksessa, ja nettiin panostetaan varsinkin luterilaisessa kirkossa valtavasti. Radio on elementtinä kuitenkin aidompi ja intiimimpi, kuvailee Radio Dein mediapastorina aloittava Salmi uutta työympäristöään.

Salmi jatkaa suosittua Kysy mitä haluat, Mikko vastaa mitä haluaa –ohjelmasarjaa, joka kuullaan arkisin kello 16.20. Hän juonsi Radio Dein Toivon päivä –iltapäiväohjelmaa keväällä 2008.

Mikko Salmi tunnetaan juontajan ja muusikon uransa lisäksi myös Veisukaraoke-DVD:n tuottajana, Pop-messun ideoijana sekä Kaleva ja Vantaan Lauri -lehtien kolumnistina. Hän voitti Golden Stars -kilpailun Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2003.

Mikko Salmen uusi levy Jeesuksen ikäinen mies –julkaistiin 7.10.09.