Arkisin klo 8.10 ja uusintana klo 12.50.

Maanantaisin parittomina viikkoina kokemuksiaan jakaa maailmaa kiertävä missioevankelista Matias Toivainen. Parillisina viikkoina yhteiskuntaa ja uskoa peilaa filosofian tohtori Eija-Riitta Korhola

Tiistaisin aina parittomina viikkoina kantaa ottaa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo. Parillisina viikoina äänessä on kulttuurihistorioitsija, Oulun tuomiorovasti Satu Saarinen.  

Keskiviikkoisin parittomina viikkoina politiikan ammattilainen ja tietokirjailija Timo Soini kertoo, mitä hän on oppinut Jumalasta, politiikasta ja itsestään. Parillisina viikoina ortodoksinen pappismunkki ja tietokirjailija Serafim Seppälä sanailee toisinaan hulvattomia, toisinaan henkeviä mutta aina mielessään kaipaus katsella maailmaa Jumalan valossa. 

Torstaisin parittomina viikkoina ympärillä olevaa maailmaa hahmottelee Ranskan Rivieralla asuva näyttelijä – laulaja, radioääni Kristina Linder. Parillisina viikkoina TV-tuottaja, podcast-sanailija Eero Hietala pohtii elämää ja maailman menoa. 

Perjantaisin parillisina viikkoina uskoa ja elämää kirkoissa ja niiden ulkopuolella tarkastelee teologian tohtori Eero JunkkaalaParittomina viikkoina blogistina on professori Arto O. Salonen.