Arkisin klo 8.50 ja uusintana klo 12.50.

Maanantaisin äänessä on teologian tutkija, dogmatiikan dosentti ja Areiopagi.fi -verkkolehden päätoimittaja Rope Kojonen, joka pohtii erityisesti uskon ja tieteen suhdetta.

Tiistaisin aina parittomina viikkoina kantaa ottaa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo. Parillisina viikoina äänessä on Kosolan kievarin emäntä, toimittaja Heli Karhumäki.

Keskiviikkoisin parittomina viikkoina politiikan ammattilainen ja tietokirjailija Timo Soini kertoo, mitä hän on oppinut Jumalasta, politiikasta ja itsestään. Parillisina viikoina katolinen evankelista ja kristillinen kustantaja Tiina Wagner etsii ja jakaa kirkon tradition oivalluksia avuksi uskossa kasvamiseen.

Torstaisin parittomina viikkoina ympärillä olevaa maailmaa hahmottelee Ranskan Rivieralla asuva näyttelijä – laulaja,radioääni Kristina Linder. Parillisina viikkoina TV-tuottaja, podcast-sanailija Eero Hietala pohtii elämää ja maailman menoa.

Perjantaisin parittomina viikkoina uskoa ja elämää kirkoissa ja niiden ulkopuolella tarkastelee teologian tohtori Eero Junkkaala. Parillisina viikkoina blogistina on Kiinassa työskentelevä professori Miikka Ruokanen.