Patmos Lähetyssäätiö järjestää jälleen jo perinteeksi tulleen Operaatio Joulun Lapsi -teemaviikon Radio Deissä viikolla 46. Sen tavoitteena on välittää Iloa ja toivoa Euroopan vähäosaisille lapsille. Kohteina ovat Ukraina, Romania ja Moldova. Kuuntelijoilla on mahdollisuus tilata kampanjaa kuuluva kenkälaatikko ja pakata siihen laadukkaita leluja, koulutarvikkeita ja henkilökohtaisia hygieniatarvikkeita. Nämä tavarat ovat konkreettinen osoitus Jumalan huolenpidosta! Monille tämä lahja on ensimmäinen koskaan saatu lahja. Lahjat välitetään paikallisen seurakunnan avulla.

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, Samaritan’s Pursen (USA) johtama projekti, jonka virallinen edustaja Suomessa on Patmos Lähetyssäätiö vuodesta 1995 lähtien. Projektin tarkoitus on tavoittaa vähävaraisten sekä sodista ja luonnonkatastrofeista kärsivien maiden lapset paikallisten seurakuntien kautta kenkälaatikkolahjoilla ja evankeliumilla Jeesuksesta Kristuksesta.

Teemaviikko kuuluu Radio Deissä muun muassa seuraavalla tavalla:
Maanantaina ja keskiviikko-perjantaina radiohartaus klo 7.50 ja 16.50.
Maanantaista perjantaihin noin klo 10.52 Operaatio Joulun lapsi tänään -ohjelmasarja.
Tiistaina 14.11. Herätyksen aamulähetyksessä ovat klo 8-10 aikana vieraana Patmoksen Nina Dawood, Andres Koskelainen ja Leena Metsämäki.
Samana päivänä Päivän kysymys koskee Operaatio Joulun lasta.
Sunnuntaina klo 21-24 Operaatio Joulun lapsen erikoislähetys.