Radio Dein ohjelmisto tarjoaa kuulijoille runsaan pääsiäiskattauksen. Kohti kolmatta aamua -kuunnelmaa voit kuunnella joka päivä klo 10.03,  poislukien pitkäperjantai, jolloin kuuullaan suora jumalanpalveluslähetys. Lisätietoa kuunnelmasta sekä jaksojen podcastit löydät täältä.

Hiljaisella viikolla – tuhkakeskiviikkona ja pitkäperjantaina – sekä pääsiäismaanantaina kerrotaan Kirkon ihmeellisimpiä tarinoita. Aiheina ovat Pyhän Yrjön legenda (ke), Torinon käärinliinojen mysteeri (pe) ja Äiti Teresan pyhimyskertomus (ma). Lähetysajat ovat aamulla 9.03 ja uusintana iltapäivän puolella klo 13.03 alkaen.

Matteuksen evankeliumiin kirjattuihin pääsiäisen tapahtumiin pääsee uppoutuman näyttelijä Krista Kososen seurassa. Voit kuunnella pääsiäisajan tapahtumiin liittyvät Matteuksen evankeliumin luvut 21:1–11 (palmusunnuntai) ja 26–28 Krista Kososen lukemana pitkäperjantaina kello 18.30 sekä toisena esityksenä lankalauantaina kello 21.03. Lähetys on Suomen Pipliaseuran ja Radio Dein UT2020-hankkeen yhteistuotantoa.

Pitkäperjantain iltana tarjoamme sinnulle mahdollisuuden hiljentyä Matteus-passion äärellä kello 22.03 alkaen. Sunnuntaiaamuna kello 9.50 kuullaan arkkipiispa Tapio Luoman pääsiäistervehdys ennen pääsiäisen suoran radiojumalanpalveluksen alkua.

 

Pääsiäisenä lukuisia suoria jumalanpalvelusradiointeja

radioSulkuaikana kirkkoihin ei pääse osallistumaan jumalanpalveluksiin, mutta pääsiäisenä sinulla on mahdollisuus osallistua niihin radion välityksellä.

Kiirastorstaina kello 18.30 kuullaan Suomen raamattuopiston toimittama jumalanpalvelus. Lisäksi Kauniaisista on luvassa jumalanpalveluslähetys pitkäperjantaina ja pääsiäissunnuntaina kello 11.

 

Radio Dei lähettää pääsiäisen aikaan suoria alueellisia jumalanpalveluslähetyksiä seuraavasti:

  • Kajaanin alueella pitkäperjantaina ja pääsiäissunnuntaina kello 10
  • Kokkolan seurakuntien jumalanpalvelus Kokkolan ja Kruunupyyn alueilla pitkäperjantaina ja pääsiäissunnuntaina kello 10, ruotsinkielinen jumalanpalvelus lähetetään kello 12
  • Lohjan alueella pääsiäissunnuntaina kello 10
  • Oulun seurakuntien jumalanpalvelus Haapaveden, Oulun ja Raahen alueilla pääsiäissunnuntaina ja -maanantaina kello 10
  • Seinäjoen seurakuntien jumalanpalvelus Kristiinankaupungin, Seinäjoen ja Vaasan alueilla pääsiäissunnuntaina ja -maanantaina kello 10
  • Rovaniemen alueella pitkäperjantaina ja pääsiäissunnuntaina kello 10
Kuva: Näyttelijä Krista Kosonen