28.9.2009
Radio Dei auttaa Itä-Euroopan köyhiä lapsia

Radio Dein Paljaat varpaat –projektissa kerätään 1.10-8.11 villasukkia Moldovan ja Romanian köyhien kylien ja laitosten lapsille.

Itä-Euroopan talvi on kylmä ja moni köyhä lapsi asuu rakennuksessa, jota ei talvella saada lämpimäksi. Villasukat ovat erittäin tarpeellinen apu tuhansille lapsille. Paljaat varpaat –keräyksen suojelijoina toimivat Kalevi ja Leena Lehtinen. Keräyksemme on osa kansainvälistä jouluoperaatiota Laupiaan Samarialaisen Kukkaro -järjestön kanssa. Miljoonat lapset saavat lahjoja tänäkin vuonna. Suomalaisena yhteistyökumppanina Radio Deillä on Patmos Lähetyssäätiö.

”Me, jotka olemme lahjaksi saaneet enemmän kuin köyhät lähimmäisemme, olemme Jumalalle vastuussa siitä, miten käytämme varojamme toisten hyväksi. Oman lapsen myötä olen entisestäni herkistynyt maailman lasten hädälle. Haluamme Radio Deissä tukea sitä työtä, jolla heitä autetaan. Tänä syksynä innostamme kuulijoitamme kutomaan tai ostamaan villasukkia lapsille. Lämmin sukka tuo lapsen elämään toivoa – joku välittää minusta, päätoimittaja Kirsi Rostamo sanoo.

Voit osallistua keräykseen lähettämällä uusia, ehjiä ja puhtaita lasten villasukkia Radio Deihin. Voit haastaa myös ystäväsi mukaan keräykseen. Lähetä haaste sähköpostilla tai soita meille! Sukat tulee lähettää Radio Deihin 20.11. mennessä jotta ne ehtivät jouluksi perille.

Paljaat varpaat –kampanjan etenemistä seurataan nettisivuilla sekä Radio Dein lähetyksissä maanantaisin klo 13.10 ja klo 20.40 sekä torstaisin klo 9.10.

Kampanjan seurantaa

21.10.
Tähän mennessä sukkapaketteja on tullut 94 ja kerättynä on yhteensä 661 sukkaparia. Meiltä on kyselty, minkä kokoisia sukkia voi lähettää. Sukat ovat lapsille alkaen vauvoista aina 15-vuotiaisiin saakka, joten kaikenkokoisia sukkia saa laittaa tulemaan. 15-vuotiaan pojan jalat voivat olla kokoa 43.
* Mira kehottaa varautumaan iiisooon postilaatikkoon kun kaikki blogivierailijat pääsevät vauhtiin. Blogi löytyy:
http://valkoinenruusu.blogspot.com/

Paljaat varpaat –kampanja on yksi tapa noudattaa Jeesuksen käskyä rakastaa lähimmäistä, Matteuksen evankeliumi 25:40 ”Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.”

Osallistu sinäkin!

Radio Dei
Paljaat varpaat
Ilmalankuja 2 I
00240 Helsinki
p. (09) 751 44 511
sp. paljaatvarpaat@radiodei.fi