Vlogi löytyy Youtubesta nimellä Pastorific. Torstaina 30.3 ”Uskon päivänä” Radio Deissä kuullaan erilaisia tapoja kertoa evankeliumia. Pastori Jussi Koski tekee kirkossa pioneerityötä; hän on harvoja pappeja, joka tekee työkseen vlogeja. Vloggaaminen tarkoittaa videoiden suunnittelua, kuvaamista, koostamista, editointia, tekstitystä, lataamista, puffaamista jne. Pastori Jussi Koski tekee niitä omasta elämästään ja samalla katsoja pääsee kurkistamaan, mitä papin työ todellisuudessa on. Yhden vlogin työstämiseen voi mennä kokonainen työpäivä ja kuvaus useimmiten tapahtuu normaalin työn lomassa.

Olarin seurakuntapastori tekee vlogit hyvin, sillä vain laadulla ja aitoudella voi tavoittaa kirkon vaikeinta kohderyhmää eli pääkaupunkiseudun 18-24 vuotiaita nuoria miehiä, joita tutkimuksissa kutsutaan ”irrallisiksi”. Parhaimmillaan Jussi Kosken vlogia on katsottu yli 40.000 kertaa, mutta keskimäärin klikkauksia on 2000. Seuraajia tulee kuitenkin koko ajan lisää ja maine kasvaa.

Pastori Jussi Koski kertoo ajankohtaistunnilla torstaina klo 9.25 (uusinta 13.25) Kirsi Rostamolle myös muita uusia ideoita, miten Olarin seurakunta tavoittaa nuoria aikuisia. Iso-Omenan kauppakeskukseen on esimerkiksi sisustettu aivan uuden tyylinen tila, Chapple, ja nuorten iltoihin uskaltautuu mukaan maahanmuuttajiakin. Chapplessa järjestetään rentoja Risteysmessuja. Pastori Jussi Koski tietää miten nuoria tavoitetaan sisällöstä kuitenkaan tinkimättä.