Pekka Haavisto joutui yllättäen uudelleen vihreiden puheenjohtajaksi. Millaiset ovat kokeneen puoluejohtajan näkemykset Euroopan ja Suomen tilasta? Mitä vihreiden vaalikampanja korostaa?

Radio Dei tenttaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajat perjantaisin kello 16. Uusinnat puoluejohtajien haastatteluista kuullaan tiistai-iltaisin kello 19. Avausjaksossa perjantaina 1. helmikuuta Tapani Ruokasen vieraaksi saapuu
Pekka Haavisto.

KUUNTELE PEKKA HAAVISTON VAALITENTTI 1.2.2019

OSA 1 – Meillä on suuria pakolaisryhmiä, jotka ovat hyvin tänne sopeutuneet, vaikka tulevat erilaisesta kulttuurista, sanoo Pekka Haavisto.

OSA 2  Seitsemän prosenttia suomalaisista on tällä hetkellä ulkomaalaistaustaisia eli vähintään jompikumpi vanhemmista on ulkomaalainen. Tämä on aika suuri määrä ja sillä on merkitystä.

OSA 3 Euroopan unioni on kunnostautunut amerikkalaisia yrityksiä vastaan tietosuojakysymyksissä. Koskaan ei ole yhdestä yksilöstä niin paljon tietoa kuin mitä tänä päivänä tallentuu. Jos tietoja aletaan käyttää väärin informaatiovaikuttamiseen, se on hyvin riskialtista.

Katso vaalitenttien ajankohdat täältä.
Kuva: Hanne Salonen / eduskunta