Espoon hiippakunnan kolmas piispa Kaisamari Hintikka aloitti virassaan 1.2.2019. Hän on helmikuuhun 2021 saakka vielä ainoa naispuolinen piispa Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa.

Hintikka on vieraillut kerran Radio Dein ja Kotimaa-lehden Piispan kyselytunnilla 25.9. 2019. Tämän jälkeen korona on ravisuttanut maailmanlaajuisesti monia yhteiskuntia ja uskonnollisia yhdyskuntia. Miten Hintikka näkee kirkon sinnitelleen koronan kourissa? Onko digiloikka ollut riittävän pitkä ja yhteys riittävän lyhyt seurakuntalaisiin? Entä miten Hintikka pitää paimenena huolen siitä, että pappien työ ja kirkon työntekijöiden välittämä kristinuskon moniulotteinen sanoma läpäisee monet koronan ahdistamat suomalaiset?

Keskiviikkoaamun suorassa Piispan kyselytunti -lähetyksessä Espoon hiippakunnan piispalle kysymyksiä esittävät toimittaja ja uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen Yleisradiosta, Kotimaa-lehden toimittaja ja julkaisupäällikkö Olli Seppälä, Sley-taustaisen Sanansaattaja-lehden päätoimittaja Ville Auvinen sekä lähetystä moderoiva Ariel Neulaniemi Radio Deistä.

Suora lähetys keskiviikkona 16.12. kello 9-10, uusinta kello 13-14 ja lauantaina 19.12. kello 13.35. Voit kuunnella Piispan kyselytunnin tallenteena jälkikäteen myös Radiodei.fi-sivuilta.