Radio Dei on käynnistänyt lisätaajuuden Kokkolassa. Kristillinen radiokanava kuuluu Kokkolassa nyt sekä taajuudella 104,3 MHz ja uudella taajuudella 91,8 Mhz. Uusi taajuus parantaa kuuluvuutta erityisesti Kokkolan kaupungin keskustassa sekä Pietarsaaressa. Kokkolan taajuusalueella kuullaan sekä kanavan valtakunnallista ohjelmaa että paikallisesti Pohjanmaalla tuotettuja lähetyksiä.

Paikalliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa sunnuntaisin radioitavat jumalanpalveluslähetykset Kokkolasta. Suorana lähetettävä suomenkielinen jumalanpalveluslähetys kuullaan sunnuntaisin kymmeneltä ja ruotsinkielinen puolilta päivin.

Kokkolan lisätaajuus on toinen Radio Dein pohjanmaalla tämän vuoden aikana avaama uusi taajuus. Huhtikuussa Radio Dei avasi taajuuden Vaasassa, jossa kanava kuuluu taajuudella 98,8 MHz.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Kanava on TNS Gallupin mukaan tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on Kansallisen radio- ja televisiotutkimuksen mukaan 200.000 viikkokuuntelijaa ja yhteensä 24 taajuutta.