TIEDOTE 28.3.2013

Radio Dei on avannut ohjelma-arkistonsa yleisön käyttöön. Kuuntelijoilla on nyt mahdollisuus seurata suosikkiohjelmiaan Radio Dein arkistosta haluamanaan ajankohtana. Arkisto löytyy kanavan nettisivuilta osoitteesta http://www.radiodei.fi.

Ohjelmat ilmestyvät ohjelma-arkistoon sen jälkeen, kun ne on kuultu FM-lähetyksinä.

– Suosituimpia toimituksemme tuottamia ohjelmia toivotaan jatkuvasti uusintoina. Ohjelma-arkisto vastaa osaltaan tähän huutoon. Palvelu antaa kuuntelijalle mahdollisuuden nauttia suosikkiohjelmastaan silloin, kun se hänelle parhaiten sopii, Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen tiivistää.

Ohjelma-arkistosta löytyvät muun muassa perjantai-iltapäivisin lähetettävä, viikon uutisaiheisiin pureutuva Toivon tuomiokapituli ja keskiviikkoaamuisin kuultava Viikon debatti. Kanava aikoo laajentaa arkistoa asteittain.

– Keskusteluohjelmia seurataan tarkasti ja niiden kuuntelijamäärät ovat olleet kasvussa. Ajankohtaiset aiheet ja poleemisetkin puheenvuorot kiinnostavat. Arkiston myötä ohjelmat löytävät varmasti uusia yleisöjä, Kortelainen uskoo.

Tekijänoikeudellisista syistä musiikkia tai musiikkiohjelmia Radio Dein ohjelma-arkistossa ei kuuntelijoille jaeta.

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 202 000 ja päivittäin 96 000 suomalaista. (Lähde: Kansallinen radiotutkimus, tammi-helmikuu 2012).

Lisätietoja: http://www.radiodei.fi,
ohjelmajohtaja Kai Kortelainen (09) 7514 4511, kai.kortelainen@radiodei.fi