Tiedote 9.11.2015

Viestintävirasto on myöntänyt Kristilliselle Media Oy:lle eli Radio Deille taajuudet Kajaanin ja Vaasan seudulle. Uudet taajuudet tulee ottaa käyttöön puolen vuoden sisällä niiden myöntämisestä.
”Olemme innoissamme uusista taajuuksista. Varsinkin Kajaanin alueelle Radio Deitä on kaivattu jo vuosia. Seuraavaksi aloitamme neuvottelut alueiden seurakuntakuntien- ja kristillisten järjestöjen kanssa toiminnan rahoittamiseksi. Kun rahoitus saadaan järjestettyä voimme ottaa taajuudet käyttöön” toteaa Radio Dein toimitusjohtaja Kirsi Rostamo.
Lisäksi Radio Dei on anonut uutta taajuutta Kokkolaan. Päätös Kokkolan taajuuksista tehdään myöhemmin valtioneuvostossa. Tällä hetkellä Radio Deillä on Kokkolan seudulla taajuus 104,3 Mhz (kaapeliverkossa 88,9 Mhz), joka kuuluu hyvin Kokkolan ympäristökunnissa, mutta heikohkosti kaupungin keskustassa.
Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Se on valtakunnallisesti tunnetuin kristillinen media. Nykyisin taajuuksia on 21 kpl ja viikkokuuntelijoita lähes 200 000 kuuntelijaa. Radio Dein tehtävänä on välitämme toivoa, rakentaa yhteyttä ja kertoa uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää.