Helmikuusta alkaen Radio Dein uudessa Aalloilla-iltapäivässä on luvassa enemmän vuorovaikutusta ja sopivasti tätä päivää – nuoruusaikoja unohtamatta.

Uudistetun iltapäivän suunnittelussa olemme ottaneet huomioon kuuntelijoilta saatua palautetta. Ääneen pääsevät niin live-vieraat kuin kuuntelijat. Jutustelun ja haastattelujen lomassa kuullaan pääosin kotimaista gospelmusiikkia eri vuosikymmeniltä. Lisäksi erilaiset lyhytohjelmat tuovat päivään toivoa ja monipuolista hengellistä antia.

Arkipäivien ajankohtaista suoraa lähetystä kello 14.15 -18 luotsaa toimittaja Anu Lehtipuu ja sitä kustantaa Radio Dein ystävä, Kristityt Yhdessä ry.

Aalloilla-iltapäivässä tavataan uutuuksia ja vanhoja suosikkeja
Uusina Aalloilla-kokonaisuuden lyhytohjelmina kuullaan esimerkiksi Ariel Neulaniemen toimittamaa Jumala popmusiikissa -sarjaa. Kasvatuksen ytimeen pureutuu Neulaniemen ja kumppaneiden DädiPodi ja Jan Cedercreutzin isännöimä Avaimia kasvatukseen. Kuuntelijoiden toiveesta Kuuntelijan toivelista saa entistä enemmän soittoaikaa Radio Deissä. Sen ensilähetys lähetetään arkisin kello 17, ja ohjelma jatkaa myös aamupäivisin kello 11. Tuttuun tapaan iltapäivissä muun muassa luetaan Raamattua ja levähdetään Radiohartauden parissa.

Haluatko antaa Aalloilla-iltapäivälle onnistuneen startin?
Voit tukea uudistuvaa Aalloilla-iltapäivälähetystä ja evankeliumin ääntä radiossa Kristityt Yhdessä ry:n kautta.