Radio Dein koko ohjelmisto on nyt kuunneltavissa nettitallenteina. Toisin sanoen voit kuunnella koko kanavan ohjelmistosta haluamasi ohjelmat juuri silloin kuin itsellesi sopii.

Radio Dein arkistopalvelun alustana toimii Suomen virallinen nettiradiopalvelu Radiot.fi. Palveluun on koottu maan kaikki merkittävimmät radioasemat sekä julkiselta että kaupalliselta puolelta.

Radiot.fi-palvelussa kanavien ohjelmistoa voi kuunnella joko livelähetyksinä tai kuunnella aiemmin lähetettyä ohjelmistoa jälkikäteen. Lähetettyjen ohjelmien jälkikuuntelumahdollisuus säilyy kuukauden ajan alkuperäisestä lähetyspäivästä.

  Jälkikuuntelumahdollisuus eli kattava ohjelma-arkisto on palvelu, jota iso osa kuuntelijoista on toivonut meiltä pitkään. Radiot.fi-palvelu vastaa tähän huutoon, toteaa Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen.

Radiot.fi -palvelua kehitetään jatkuvasti ja se on ladattavissa lukuisille eri päätelaitteille. Esimerkiksi eri mobiilivalmistajien käyttöjärjestelmille on kullekin ladattavissa oma sovelluksena laitteesta riippumatta.

   Jo nyt siellä on monia kuuntelijoita ilahduttavia ominaisuuksia. Omat lempikanavat ja -ohjelmat voi merkitä suosikkien listalle, jolloin palvelu tarjoaa heti kättelyssä kuunneltavaksi vaikkapa Radio Deitä tai muistuttaa lempiohjelman alkamisesta.

Ellei Radio Deitä ole merkinnyt Radiot.fi-palvelussa suosikkikanavakseen, palvelun hakukentässä kanavan löytää kirjoittamalla hakukenttään Radio Dei. Jo lähetettyä ohjelmistoa pääsee kuuntelemaan Aiemmat-painikkeen alta. Palvelu soittaa lähetettyä ohjelmistoa pääsääntöisesti yhden tunnin ohjelmakokonaisuuksina.

Palvelun kautta voi myös jakaa kavereille vinkkejä yksittäisistä korvaa miellyttäneistä ohjelmista Facebookin tai Twitterin kautta.

Kokeile Radio Dein uutta Radiot.fi-arkistoa.