Radio Dein omistavan Kristillinen Media Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Jalonen. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Jalonen on pitkän linjan media-ammattilainen ja organisaatioiden kehittäjä.

Nykyinen toimitusjohtaja ja Kristillinen Media Oy:n perustaja Kirsi Rostamo jatkaa Radio Dein päätoimittajana.

Heti kesän jälkeen aloittavalla uudella toimitusjohtajalla on pitkä kokemus sekä mediasta että organisaatioiden kehittämisestä. Jalonen on toiminut sekä Radio Novan että Classic FM ohjelmajohtajana, Alma Media Interactivessa uusista liiketoiminnoista vastaavana johtajana, sekä osakkaana ja toimitusjohtajana MLP Modular Learning Processes Oyssä, joka tuottaa yritysvalmennussisältöjä yritysten ja oppilaitosten henkilöstön kehittäjille.

– Haluamme olla entistä vahvempi mediatoimija. Uskomme, että Sami on kokeneena johtajana ja media-ammattilaisena juuri oikea henkilö viemään Radion Dein seuraavaan vaiheeseen valtakunnallisena monimediana, Rostamo toteaa.

”Radio Dei yhdistää järjestöt, seurakunnat ja kirkkokunnat yhdeksi isoksi yhteisöksi, jota yhdistää kristillinen usko, ei enempää eikä vähempää.”

Jalosen mukaan Radio Dei on poikkeuksellisen upea media. Se yhdistää hienolla tavalla lukuisan määrän kuuntelijoita ja ohjelman tekijöitä, jotka tulevat kuka mistäkin.

– Radio Dei yhdistää järjestöt, seurakunnat ja kirkkokunnat yhdeksi isoksi yhteisöksi, jota yhdistää kristillinen usko, ei enempää eikä vähempää.

Jalosen mukaan Dei on kehittynyt viime aikoina valtavan paljon. Tästä on hyvänä esimerkkinä uusi Dei Plus -verkkopalvelu, joka luo vahvan perustan tulevien vuosien kehitykselle.

– Digitaalisuus muuttaa mediakenttää huimalla vauhdilla ja on ollut ilo huomata, että Radio Dei on vahvasti mukana tässä kehityksessä. On hienoa päästä jälleen median pariin.