Vappupäivänä Senaatintorilla vietettävään Koko perheen vapputapahtuman pääpuhujaksi on tulossa Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah. Päälavan musiikissa palvelevat tänäkin vuonna Rodrigo ja Saara Campos & Northwind Collective sekä toinen pääesiintyjä Jippu.

Tapahtuman teemana on ”suomalainen usko ” ja Suomi 100 -juhlavuosi. Tärkeänä osana tapahtumaa kuuluvat myös perinteinen Jeesusmarssi. Lapsia kutsuvat tutustumaan ja viihtymään pomppulinnat, aasiratsastus ja paloauto. Tilaisuuden aikana on tarjolla esirukousta paikalla olevassa rukousteltassa. Lisäksi torilla on pääkaupunkiseudun seurakuntien ja kristillisten järjestöjen yhteisen näyttelyn. Ohjelma alkaa klo 11 päättyy noin klo 14. Sen jälkeen alkaa klo 15 Jippiimission Ristinmaa konsertti Tuomiokirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Koko Perheen Vappu – tapahtumassa on tärkeää, että kristityt ovat yhdessä liikkeellä. Tapahtuman järjestävät Kristityt Yhdessä ry ja Radio Dei yhteistyössä useiden seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kanssa. Lisäksi kymmenet talkoolaiset antavat arvokkaan panoksen tapahtuman onnistumiseksi, josta olemme todella kiitollisia!

Tapahtuma radioidaan suorana Radio Dein kautta.

Lisätietoja: Jorma Lahikainen, 0400-506 665