Onneksi olkoon Ilkka ja Kaija Erkkilä – Suomalainen sisu 2018 kunniapalkinto sisukkaasta toiminnasta!

Suomalaiset ovat maailman sisukkaimpia ihmisiä, sanotaan. Meillä on kansainvälisesti tunnettuja suurmiehiä ja merkittäviä naisia urheilijoista nobelisteihin. Kansakuntamme tarinassa on tarvittu sisua moneen otteeseen.

Sisu löytyy meistä jokaisesta. Sisun jyväsiä näkyy usein ihan tavallisessa arjessa, sen askareissa ja kohtaamisissa. Sisua tarvitaan kaikkialla ja jossain aivan erityisissä tilanteessa meidän jokaisen elämässä.

Radio Dei haastoi kuuntelijoita kertomaan sisutarinoita  ­– omia tai ilmiantamaan tuntemiaan sisun ilmentymiä. Sisutarinoita kuultiin Radio Dein Herätys! -aamulähetyksessä 5.11.-5.12.2018.

Sisutarinat huipentuivat 5.12. jaettavaan Suomalainen sisu 2018 kunniapalkintoon sisukkaasta toiminnasta. Palkinnon luovutti suorassa aamulähetyksessa CRC Finlandin toimitusjohtaja Hannu Kaunismäki ja palkinto myönnettiin Ilkka ja Kaija Erkkilälle. Radio Dei ja yhteistyökumppanina toimiva CRC Sisu palkitsi heidät Suomalainen sisu 2018 -pokaalilla ja huomattavalla tuotepaketilla.

CRC Sisu palkitsi myös muita tarinoitaan jakaneita Motonet-lahjakorteilla ja CRC Sisu -tuotteilla.

Kaija ja Ilkka Erkkilä ilmiannettiin Radio Deille sisukkaana pariskuntana. Mikael Juntunen matkasi Erkkilöiden luokse Hyvinkäälle tutustumaan heidän sisutarinaansa:

 

Voitto tuli Erkkilöille yllätyksenä. Kuuntele, kun Mikael Juntunen vei ilouutisen perille: