Kansainvälisestikin tunnettu gospelartisti Nina Åström rakastaa kuulijoitaan yhtä paljon riippumatta siitä, ovatko he Venäjän vankiloiden vankeja tai ilakoivaa euroviisukansaa.

– Jokainen ihminen on Jumalan kuva, ja hänen elämänsä on ainutlaatuinen lahja”, sanoo Åström.

Toimittaja Laura Siltala kysyy ainutlaatuisessa talk show’ssa Vaasassa, mistä Åström, yrittäjä Fredrik Ekholm ja räppäri Sebastian Da Costa ovat löytäneet oman kutsumuksensa ja minkä avulla he ovat jaksaneet eteenpäin, vaikka tie olisi välillä ollut kovinkin kuoppainen.

Etnisten suhteiden neuvottelukunta nimesi vaasalaisen Sebastian Da Costan eli Daco Juniorin muutama vuosi sitten nuorten Hyvän tahdon lähettilääksi. Yrittäjä Fredrik Ekholm on puolestaan toiminut Vaasan Israelin kunniakonsulin luottamustehtävässä edistääkseen maiden välisiä liiketoimia ja kulttuuriyhteistyötä.

Radio Dei toteuttaa 20. juhlavuotensa kunniaksi Ilta Lauran kanssa -talk show -teatterikiertueen teemalla Ainut elämä. Vaasassa juhlavuoden talk show nähdään Vaasan kaupunginteatterin lavalla keskiviikkona 25. lokakuuta. Kiertueen viimeinen ilta on vuorossa Porissa 15. marraskuuta.

Kaupunginteatterin estradilla keskustelun ohella musiikilla on Vaasassa keskeinen rooli Antti Kleemolan johdolla. Ilta Lauran kanssa -talk show on poikkeuksellinen liveformaatti, jossa keskustelut ovat yhtä aikaa sekä syvällisiä että viihteellisiä. Laura Siltala on juontanut omaa talk show´taan lähes kymmenen vuoden ajan ympäri Suomea ja Radio Deissä viikoittaista Tunti Lauran kanssa -keskusteluohjelmaa.

Ainut elämä -illassa vieraat valottavat avoimesti elämäntarinoitaan ja haastavat yleisöä miettimään oman elämänsä merkitystä ja koordinaatteja.

Laura Siltala & Ainut elämä – Radio Dei 20 vuotta Vaasan kaupunginteatterissa keskiviikkona 25.10. klo 19. Liput: www.netticket.fi  15 euroa + palvelumaksu ja tuntia ennen ovelta, mikäli paikkoja on jäljellä.

 

Laura Siltala & Ainut elämä – Radio Dei Porissa 15.11. Liput