Tuntuuko, että Radio Dein soittolistalta puuttuu juuri se suosikkikappaleesi? Olkoonpa suosikkisi upouusi tai nostalgiaa vuosien takaa, voit toivoa laulua Radio Deihin.

Toivoa voit kahdella tapaa. Yksittäisiä kappaleita kuullaan Toivekonsertissa ja koko tunnin soittolistan voit laatia Kuuntelijan toivelistalle.

Radio Dei haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden valita yhden musiikkitunnin kappaleet (n. 12 kpl) ja kertoa kuuntelijoille perustelut. Olet näin mukana tekemässä Radio Dein ohjelmaa ja samalla saat kuulla omia toivekappaleitasi. Kuuntelijan toivelista arkisin klo 11-12. Täytä oma listasi: https://www.radiodei.fi/ohjelmat/kuuntelijan-toivelista/ . 

Yksittäiset kappaletoiveet toteutetaan Toivekonsertissa lauantaisin klo 16-17.30. Laulutoiveen ohessa voit lähettää terveisiä tai onnentoivotuksia. Toivekonserttiin voit oman laulutoiveesi lähettää myös postikortilla: Radio Dei /Toivekonsertti, Mannerheimintie 105, 00280 HELSINKI tai jättää oman toiveesi tätä kautta: https://www.radiodei.fi/sisalto/musiikki/toivekonsertti/