Löytyykö pöytälaatikostasi ylistys- tai rukouslaulu?
Haluaisitko saada sen suuremman yleisön kuultavaksi?

Yhdessä ylistämään -radio-ohjelma nostaa syksystä alkaen esiin uusia lauluja, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi ja yhdessä lauletuksi.

Etsimme nyt suomenkielisiä, ennenjulkaisemattomia ylistys-/rukoushenkisiä lauluja esiteltäväksi syksyn ja ensi kevään Yhdessä ylistämään -radio-ohjelmassa.

Musiikin tyylilaji on vapaa. Esityskieli on suomi.

 

 

Osallistumisohjeet:

  1. Äänitä laulettu demo esim. piano- tai kitarasäestyksellä.
    Äänitteen teknisellä laadulla ei ole väliä, kunhan laulun sanoista ja melodiasta saa selvää. Jos biisistä on jo olemassa studioversio, niin lähetä se ja mainitse äänitteen sovittaja ja soittavat muusikot.
  2. Laadi tekstitiedosto, jossa on laulun sanat sekä tiedot laulun säveltäjästä, sanoittajasta ja laulajasta.
  3. Lähetä demo mp3-tiedostona ja tekstitiedosto (pdf/word/rtf/txt) 15.6.2018 mennessä osoitteella: petri.laine@radiodei.fi. Laita viestiin myös oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

 

Lähetetyistä demoäänitteistä valitsemme parhaiten Yhdessä ylistämään -ohjelmaan soveltuvat laulut, joista tarpeen mukaan tuotetaan vielä radiokelpoiset studioversiot. Yhdessä ylistämään -ohjelman tuottajilla on oikeus valita laulun esittäjäksi myös ulkopuolinen laulusolisti ja tehdä lauluun uusi studiosovitus. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme käyttämään demolla esiintyviä laulusolisteja.

Ilmoitamme 15.9.2018 mennessä kaikille, joiden laulut on valittu Yhdessä ylistämään -ohjelman teemalähetyksiin. Lähetetyistä lauluista ei makseta palkkiota, mutta tarjoamme niille ponnahduslaudan suuremman yleisön tietoisuuteen.

Lähettämääsi laulua saat vapaasti esittää julkisesti, mutta toivomme ettei laulua levytettäisi ennen 15.9.2018.

Ylistysmusiikin erikoisohjelma Yhdessä ylistämään kuullaan Radio Dein taajuuksilla lauantaisin klo 12 uutisten jälkeen, ja uusintana torstai-iltaisin kello 22.10. Ohjelmaa tuottaa Kristityt yhdessä ry.