Israelilaiset valmistautuvat huomenna tiistaina järjestettäviin parlamenttivaaleihin. Pää­ministeri Benjamin Netanjahun ja Likud-puolueen kannatuksen mittaaminen ja Knessetin paikkavalinnat eivät ole ainoita asioita, jotka nostavat maan toistuvasti median kiinnostuksen kohteeksi.

Onko Israelin näkyminen uutisotsikoissa merkki Jumalan erityisestä suunnitelmasta? Koskevatko Israelille osoitetut Raamatun lupaukset kaikkia kristittyjä vai erityistä juutalaista kansaa? Kumpi on Jumalan silmäterä – Israelin valtio vai kristillinen seurakunta?

Viikon debatissa kysytään keskiviikkoaamuna, miten kristittyjen tulisi Israeliin ja sitä koskeviin uskonnollisiin tulkintoihin suhtautua. Suorassa lähetyksessä debatisteina ovat Suomi-Israel -yhdistysten liiton puheenjohtaja Risto Huvila ja teologian tohtori Eero Junkkaala. Puhetta suitsii Kai Kortelainen.

Radio Dei keskiviikkona 18.9. kello 9.05. Uusinta kello 13.05 ja lauantaina 21.9. kello 13.35. Kuunneltavissa suoran lähetyksen jälkeen myös tällä verkkosivulla.

KUUNTELE LÄHETYS: