Kirkko teki digiloikan ja  koronakaranteeniin pannut seurakunnat striimaavat piispojen määräyksen mukaisesti jumalanpalveluksiaan. Piispat halusivat viestittää kirkollisen elämän eli jumalanpalveluksen jatkuvuudesta koronan aikana. Se viesti onkin mennyt perille, nyt kaikki tietävät kirkon tehneen digiloikkaa suurin harppauksin siinä kuin muukin yhteiskunta.

Vaan miten kristinuskon viestit, usko ja hengellisyys, nyt kirkosta kuuluvat? Onko kirkolla sanottavaa itse kriisistä, julistavatko seurakunnat nyt toivoa ja rakkautta?

Radio Dein Viikon debatti kysyy, miten kirkon viestintä on koronan aikana onnistunut? Välittyykö koronakirkon digiviestinnässä evankeliumin ilo ja kristillinen toivon sanoma? Vieraina Vantaan seurakuntayhtymän viestintäpäällikkö, teologian tohtori Meri-Anna Hintsala sekä Evankelisen lähetysyhdistyksen ELY:n hallituksen puheenjohtaja, pastori Pekka Kiviranta.

Lue Seurakuntalainen.fi:n juttu Viikon debatin keskeisistä käänteistä: ”Jumalanpalveluselämän digiloikkaa tehdään uudelle yleisölle, mutta usein vanhalla kaavalla”

Viikon debatti suorana lähetyksenä keskiviikkona 15.4. klo 9.05. Uusinta kello 13.05 ja lauantaina 18.4. klo 13.35. Kuuntele podcastina:

Kuva: Vantaan seurakunnat / Kirkon kuvapankki