Viikon suomalainen yritys on korjausvelkalaskuri.fi. Korjausvelkalaskurin tuottama korjausvelkaraportti palvelee sekä asunnon ostajaa, myyjää, kiinteistövälittäjää, taloyhtiön hallitusta ja isännöitsijää.

Korjausvelkalaskuri kertoo taloyhtiön osien elinkaaret ja sekä kertyneen korjausvelan määrän. Visuaalisesti ja numeroin on helposti nähtävissä taloyhtiöremonttien tulevien remonttien ajankohdat.

Kuvassa idean isä, LKV Erkki Murto-Koivisto ja johtaja, DI, Jaakko Järvistö

Osa 1:
Mikä on korjausvelkalaskuri ja kuka hyötyy korjausvelkalaskurista?


Osa 2:
Johtaja Jaakko Järvistö, mikä on korjausvelkalaskurin kivijalka? Miten korjausvelkalaskuri poikkeaa isännöitsijän todistuksesta eli ”issarista”?


Osa 3:
Korjausvelkaraportti on koottu tietopaketti asuntoyhtiön tilasta ja auttaa myös kiinteistövälittäjää työssään. Välittäjä voi vertailla eri taloyhtiöiden tilaa samalla asuinalueella.


Osa 4:
Mitä maksaa tuleva julkisivu- tai kattoremontti tämän kyseisen asunnon osalta? Paljonko tulee lisää vastiketta per neliö?


Osa 5:
Korjausvelkalaskuri on vastuullisuuden vahtikoira. Tiedosta korjausvelan määrä ja onko sitä liikaa. Taloyhtiön voi olla vaikea saada remonttilainaa, jos korjausvelka on kasvanut liian suureksi. Kuntotarkastus, PTS (Pitkän tähtäimen suunnitelma), Korjausvelkaraportti ja ammattimainen isännöinti auttaa eteenpäin.

Tutustu korjausvelkalaskuriin ja miten voit saada raportin.https://www.korjausvelkalaskuri.fi/