#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai on nettialustalla toteutettava keskustelutapahtuma, jonka punaisena lankana kulkee keskustelukulttuuri ja sen murros vihapuheesta toivoon. Kirkkopäivien ja Suomen Lähetysseuran Lähetysjuhlien yhteistapahtuma #yhdessä2021 siirtyi vuoteen 2022, mutta ei hätää – järjestäjät kutsuvat kaikki somekulttuurista, kristinuskosta ja laadukkaasta keskustelusta kiinnostuneet mukaan ilmaiseen Virtuaalitorstai-tapahtumaan 20. toukokuuta.

virtuaalitorstaiKeskusteluissa ja musiikissa ovat mukana muun muassa näyytelijä Chike Ohanwe, muusikko Marzi Nyman, sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen, ilkoministeri Pekka Haavisto, piispa Kaisamari Hintikka, lastensuojelun asiantuntija Anni Takko, mediataitaja Unna Lehtipuu, viestintäjohtaja Mikko Salmi, toimittaja Salla Ranta ja monet muut.

Tarkan tapahtumaohjelman löydät täältä.

Radio Dei ottaa varaslähdön virtuaalitorstain teemoihin maanantain #Herätys!-aamulähetyksessä 17. toukokuuta aamuyhdeksältä. Aalloilla-iltapäivälähetyksessä pohjustetaan Virtuaalitorstaita maanantaista keskiviikkoon 17.–19.5. klo 15.40. Keskustelujen anti puretaan Jälki-istunnossa perjantaina 21. toukokuuta heti aamuyhdeksän uutisten jälkeen.

Pääset veloituksetta mukaan verkkotapahtumaan sivuilla www.kirkkopaivat.fi ja www.lahetysjuhlat.fi. Ilmoittautuneilla on pääsy striimattavan tapahtuman sisältöihin  myös jälkikäteen.

KUUNTELE: Kun kirkosta tuli vastakulttuuria – Virtuaalitorstain varaslähtö