Radiovuosi huipentuu tänään Radiogaalaan, joka järjestetään nyt jo toisen kerran striimattavana online-tapahtumana. RadioGaalan livestriimi on tänä vuonna auki myös yleisölle. Shortlistalle on noussut ehdokas Radio Deistä.

Radio-ohjelmien ”Venlat” jaetaan perjantain alkuillassa Radiogaalassa, joka on koronavuonna myös radion ystävien seurattavissa. RadioGaalan ilmainen livestriimi avataan poikkeuksellisesti myös yleisölle.
Tapahtumassa palkitaan radioalan RadioAwards-voittajat sekä julkistetaan yleisöäänestyksen vuoden radiojuontajat ja -ohjelmat. Radio Deistä Vuoden radio-ohjelma -palkinnon saajaksi on ehdolla finaaliin eli shortlistalle noussut Lauri ”Late” Johanssonin ja Ali Niemelän isännöimä Ex-Criminals -sarja. Vuoden radio-ohjelma palkinnon julkistamisen arvioidaan tapahtuvan noin puoli seitsemän aikoihin perjantai-iltana.
Tänään perjantaina kello 17-20 järjestettävää Radiogaalaa pääsee suuraamaan osoitteessa https://www.radiogaala.fi. Striimi jää katsottavaksi kolmen kuukauden ajaksi suoran gaalan päätyttyä.
Artistivieraina gaalassa esiintyvät Happoradio, Reino Nordin, Aksel Kankaanranta, Mira Luoti ja Kaija Koo. Gaalan juontavat Suvi Hartlin ja Mikko Leppilampi.