– Vaalit ja sisällöt ratkaisevat. Haluamme muuttaa Suomen suuntaa, sanoo Ville Skinnari. SDP:n varapuheenjohtaja vierailee Radio Dein puoluejohtajatentissä perjantaina.

Toisen polven demarikansanedustaja Ville Skinnari nousi kristillisdemokraattien Sari Essayahin kanssa kärkipaikoille, kun Seura-lehti selvitti, keitä kollegojaan kansanedustajat arvostavat eniten Arkadianmäellä.

Puolueensa varapuheenjohtajana yhdessä Sanna Marinin kanssa puheenjohtaja Antti Rinnettä tämän sairausloman aikana vaalitenteissä tuuraava Skinnari saa kansanedustajatyötovereiltaan kehuja erityisesti laaja-alaisesta osaamisesta ja yhteistyökyvystä. Myös Rinteen verkostoitumistaito ja huumorintaju saivat kollegoilta positiivisia mainintoja yli puoluerajojen.

Radio Dein puoluejohtajatenttejä isännöivä toimittaja Tapani Ruokanen kysyy perjantaina SDP:n nuorelta varapuheenjohtajalta, mitä vanha puolue tarjoaa tämän ajan äänestäjälle, joka katsoo tulevaisuuteen uusin silmin.

Politiikan asiantuntijat ovat katsoneet gallup-kärjessä paistattelevan SDP:n pitävän mieluisimpana hallituskumppaneinaan vasemmistoliittoa ja vihreitä. Oikeistodemariksi luonnehdittu SDP:n varapuheenjohtaja Ville Skinnari ei kuitenkaan halua lukittautua mihinkään hallituspohjaan ennen vaaleja.

– Vaalit ja sisällöt ratkaisevat. Haluamme muuttaa Suomen suuntaa, Skinnari kommentoi kokoomuksen Verkkouutisille.

Tapani Ruokasen isännöimissä puoluejohtajahaastatteluissa käyvät vuorollaan kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat. Helmikuun aikana tentissä ovat vierailleet vihreiden Pekka Haavisto, vasemmistoliiton Li Andersson ja kristillisdemokraattien Sari Essayah.

Radio Dei perjantaina 22.2. kello 16. Uusinta tiistaina 26.2. klo 19.

KUUNTELE LÄHETYS

 

Vaalitentit ovat kuunneltavissa valtakunnallisen radiokanavan Radio Dein kaikilla FM-taajuuksilla sekä suorana ja myös lähetyksen jälkeen Radio Dein verkkosivuilla ja Suomen virallisessa nettiradiossa Radiot.fi:ssä.

Radio Dein vaalitenttien lähetysajat